Ga terug
Datum:
May 20, 2023
Dienst:
UX Design

Verbeteren van de SMPL website structuur

Introductie

SMPL International, een bedrijf gespecialiseerd in mineralensupplementen, benaderde mij voor hulp bij de structuur van hun nieuwe website. De bestaande website miste een goede organisatie, en de inhoud moest worden ingericht om de conversie voor hun product, SMPL72, te optimaliseren. Mijn taak was het creëren van gebruiksvriendelijkere en strategisch ontworpen wireframes.

Uitdaging

Tijdens het onderzoek ontdekte ik overmatige en ongestructureerde inhoud op de huidige website. Dit belemmerde effectieve communicatie. De uitdaging lag in het herschikken van deze inhoud. Achter het product (SMPL72) schuilt een mooi, maar redelijk ingewikkeld verhaal dat goed gecommuniceerd moet worden op de website.

Oplossing

De wireframes representeren visueel de goedgekeurde structuur. SMPL internationaal kan op deze blauwdrukken een website bouwen die hun verhaal goed overbrengt. Dit alles resulteerde in het behoud van de strategie, een consistente website en een website met een krachtig en boeiend verhaal!

Lees wat ze over mij zeggen

"Olaf heeft opmerkelijk talent getoond in ontwerp en Webflow-ontwikkeling, met een zeldzame mix van creativiteit en technisch inzicht op slechts 18-jarige leeftijd. Zijn enthousiasme en leergierigheid zijn aanstekelijk, waardoor hij een waardevolle toevoeging is aan elk project."

Rick Bossenbroek
Founder Uncode

“Olaf heeft mij verrast en mijn verwachtingen ver overtroffen. Voor iemand van zijn leeftijd is hij zeer professioneel, doortastend en snel. Zo kom je ze maar zelden tegen. Een absolute aanrader als je iemand zoekt op het gebied van UX.”

Maarten Bennis
Co-founder SMPL

"Olaf is een super getalenteerde UI/UX-ontwerper en heeft ons geholpen bij het ontwerpen van onze mediakit. Hij luisterde goed naar ons grote probleem en kwam met een geweldige oplossing die alle verwachtingen overtrof. 🚀"

Ahmed Yahya
Founder Biokit

“Olaf is echt een partner waar je op kunt bouwen als je een op maat gemaakte website wilt hebben. Olaf is super professioneel en super meedenkend. Daar kan geen bureau dat 20 jaar bestaat tegenop. We zijn je zeer dankbaar Olaf!”

Lidwien Jansen
Co-founder SMPL

"Olaf heeft ons ontzettend geholpen. Een van de belangrijkste aspecten was dat hij niet alleen passief uitvoerde, maar ook feedback gaf over de implicaties van onze keuzes. Ik zou zijn diensten zeker aanbevelen."

Joram Usmany
Founder Juridify

"De gestructureerde aanpak van Beyond Measure door Olaf sprak ons zeer aan. Met zijn netwerk voor controles en feedback op het concept zijn we online beter zichtbaar. Olaf's procesbenadering leidt tot een beter resultaat!"

Frans Pijnenborg
Co-founder ITST Global
Kom in contact

Strategisch Gedreven Ontwerp & Webflow Ontwikkeling