Ga terug
Datum:
Sep 25, 2023
Dienst:
UX/UI Design

Product & startpagina design voor Biokit

Introductie

Voor Biokit — een innovatief platform dat creators en creatives de tools biedt om zichzelf krachtig online te presenteren — mocht ik niet alleen het product zelf ontwerpen, maar ook een pakkende landingspagina ontwerpen.

Uitdaging

Biokit bevindt zich in een markt met enkele grote spelers, waardoor het belangrijk is om op te vallen. Samen met het Biokit-team kwam ik tot de conclusie dat een groot gebruikersbestand essentieel is om hun startup van de grond te krijgen. Het was daarom belangrijk dat de startpagina gebruikers zou stimuleren om zich aan te melden.

Oplossing

In samenwerking met het Biokit-team ontwikkelde ik een innovatief concept waarmee gebruikers hun mediakit dynamisch kunnen structureren, wat Biokit transformeert in een veelzijdige online portfolio. Op de startpagina zijn strategieën geïntegreerd om gebruikers aan te moedigen zich aan te melden.

Lees wat ze over mij zeggen

"Olaf heeft opmerkelijk talent getoond in ontwerp en Webflow-ontwikkeling, met een zeldzame mix van creativiteit en technisch inzicht op slechts 18-jarige leeftijd. Zijn enthousiasme en leergierigheid zijn aanstekelijk, waardoor hij een waardevolle toevoeging is aan elk project."

Rick Bossenbroek
Founder Uncode

“Olaf heeft mij verrast en mijn verwachtingen ver overtroffen. Voor iemand van zijn leeftijd is hij zeer professioneel, doortastend en snel. Zo kom je ze maar zelden tegen. Een absolute aanrader als je iemand zoekt op het gebied van UX.”

Maarten Bennis
Co-founder SMPL

"Olaf is een super getalenteerde UI/UX-ontwerper en heeft ons geholpen bij het ontwerpen van onze mediakit. Hij luisterde goed naar ons grote probleem en kwam met een geweldige oplossing die alle verwachtingen overtrof. 🚀"

Ahmed Yahya
Founder Biokit

“Olaf is echt een partner waar je op kunt bouwen als je een op maat gemaakte website wilt hebben. Olaf is super professioneel en super meedenkend. Daar kan geen bureau dat 20 jaar bestaat tegenop. We zijn je zeer dankbaar Olaf!”

Lidwien Jansen
Co-founder SMPL

"Olaf heeft ons ontzettend geholpen. Een van de belangrijkste aspecten was dat hij niet alleen passief uitvoerde, maar ook feedback gaf over de implicaties van onze keuzes. Ik zou zijn diensten zeker aanbevelen."

Joram Usmany
Founder Juridify

"De gestructureerde aanpak van Beyond Measure door Olaf sprak ons zeer aan. Met zijn netwerk voor controles en feedback op het concept zijn we online beter zichtbaar. Olaf's procesbenadering leidt tot een beter resultaat!"

Frans Pijnenborg
Co-founder ITST Global
Kom in contact

Strategisch Gedreven Ontwerp & Webflow Ontwikkeling